Fruit cake

%d0%ba%d0%b53For alle kakeelskere der ute, spilleautomaten Fruit Cake er midt i blinken for dere. I Fruit Cake besøker du et konditori hvor du skal velge din kake og vinne flotte premier. Her kan du spille med funky retro-symboler og vinne fantastiske premier for å finne meloner, druer, sitroner og kirsebær. Det er også bonusspill i tillegg til gratis bonusspinn. Du kan spille Fruit Cake fra pc og på mobil hos Mr Green, så dette kan du ta med deg og spille hvor som helst så lenge du har tilgang til internett. Fruit Cake fungerer på iPhone og Android-telefoner. Det er Big Time Gaming (BTG) som står for Fruit Cake, så vel som andre populære spill som Lucky Streak, Golden Goals og Temple of Fortune. Fruit Cake kan spilles i demomodus eller spillmodus, så kan man velge selv om man vil spille for gøy eller om man vil satse og vinne premier. Sistnevnte krever registrering og innlogging, siden man spiller med ekte penger.

Grafikk og design

Fruit Cake er svært innbydende og lekkert og man får nesten lyst på kake av dette spillet. Det er flotte farger og glitrende effekter, blinkende lys og en hyggelig atmosfære å spille i. Fruit Cake har tallsymboler, bokstaver, klassiske fruktsymboler og et kakesymbol. I tillegg er det et wildsymbol og et scattersymbol, gratisspinn og et bonusspill. Fruit Cake har en flott grafikk og en munter melodi med god lyd og flotte lydeffekter, i likhet med flere av spilleautomatene fra Big Time Gaming.

Hvordan spille Fruit Cake

%d0%ba%d0%b54Fruit Cake har 20 linjer og 5 ruller med symboler som du kan vinne premier med, og som kan gi deg bonus som scattersymboler, bonusspinn og wild dobbelsjanse.

Spiller du med alle 20 linjene kan du sette dem opp slik du selv vil, fra 0.01 mynter per linje opp til 10 mynter per linje. Dette åpner opp for en minimumsinnsats på bare 0.2 mynter per spinn og en maksimalinnsats på 200 mynter per spinn. Mange muligheter og mange vinnersjanser.

En PacMan-lignende figur med kokkelue kan finne på å doble seg, akkurat som Wild-symbolet og kan dermed gi deg økte vinnersjanser. Får du alle 5 PacMan-kokkene på en rad vinner du 10.000 ganger din innsats, og de kan også erstatte ingredienser for å gi deg kakemiks med doble gevinster.

Som ved all kakebaking er det viktig å følge oppskriften nøye, og i Fruit Cake må du legge merke til alle tall og bokstaver du ser, for de kan gi deg gevinst 2-125 ganger din innsats. Din Fruity Fortune vil øke når du finner ingrediensene; sitroner og kirsebær er verdt opptil 250 ganger din innsats, druer er verdt 400 ganger mer og meloner er verdt 750 ganger din innsats.

Scattered Fruit Cakes spredt utover er noe du kan få muligheten til å oppleve, da 5 av disse gir deg gevinst 100 ganger din totalinnsats. 3 eller flere scattersymboler vil trigge 15 gratisspill samtidig som alle ingrediensbaserte priser er tredoblet. Gratisspinn kan også bli trigget opp til maks 180 per bonus.